Despre noi

BAF Stivuitoare
Noi, la BAF Stivuitoare, ne deservim clienții din 2013 cu echipamente de ridicat și manipulat mărfurile, fie că sunt noi sau second hand, cu servicii de închiriere stivuitoare și transpaleti, cu baterii de tracțiune, accesorii și piese de schimb.

Service-ul echipamentelor este și el asigurat, fie că este la sediul clientului sau în atelierul nostru, punem accent pe partea de mentenanță a utilajelor pentru a le prelungi durata de viață, oferind garanție și post-garanție serviciilor prestate de colegii noștri.

Oferim acoperire națională prin prezența în principalele zone economice ale României:

Timișoara în Vest
Cluj în Nord-Vest
Bacău în Nord-Est
București în Sud și împrejurimile, inclusiv Constanța – principalul port al României cu deschidere la Marea Neagră.
Oamenii din echipa BAF Stivuitoare sunt cei care ne diferențiază în relațiile și serviciile pe care le oferim clienților noștri. Te tratăm ca pe un partener în colaborare, de aceea principalele valori după care ne ghidăm activitatea sunt responsabilitatea și onestitatea față de tine, cât și față de furnizorii și colegii noștri. În plus, serviciile pe care le oferim se aplică și echipamentelor care nu au fost achiziționate de la noi.

La BAF Stivuitoare avem soluția optimă pentru închirierea, vânzarea și întreținerea echipamentelor de ridicat și manipulat mărfurile, indiferent de marcă. Ceea ce ne mai diferențiază este faptul că putem furniza echipamente și piese de schimb de oriunde din lume pentru a acoperi nevoile clienților din punct de vedere al specificațiilor solicitate și, desigur, în concordanță cu bugetul alocat.

Prin serviciile și echipamentele pe care ți le propunem, bazate pe nevoi specifice și punctuale, oferim soluția potrivită pentru ca tu să nu ai redundanțe în activitate și să te poți concentra pe elementele cheie de creștere și dezvoltare ale business-ului.